Aanbiedingen

Aanbiedingen overzicht

Heerlijk genieten van uw vrijheid in de natuur van Drenthe! Boek nu een verblijf op Vakantiepark De Marke van Ruinen en profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen!
Ervaar het ultieme vakantiegevoel op Vakantiepark De Marke van Ruinen en geniet van de luxe van uw eigen bungalow. Lekker bijkomen op uw terras of in uw eigen sauna en privé jacuzzi: het is allemaal mogelijk op Vakantiepark De Marke van Ruinen!

Verken de prachtige omgeving van Drenthe en bewonder de heide, uitgestrekte bossen en de zandverstuivingen. Maak gebruik van de talloze fiets- en wandelroutes die u het beste van Drenthe laten zien.
Maak leuke uitstapjes in de omgeving van Vakantiepark De Marke van Ruinen en bezoek bijvoorbeeld Attractiepark Slagharen of WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Ook de cultuur liefhebber kan zijn/haar hart ophalen met een bezoek aan een van de vele musea en galerijen in de omgeving. De omgeving van Vakantiepark De Marke van Ruinen biedt talloze mogelijkheden tot een leuk dagje uit.

Ga er even heerlijk tussenuit met uw partner of gezin en geniet van elkaars gezelschap en de luxe van de accommodaties op Vakantiepark De Marke van Ruinen. Bekijk snel onze aanbiedingen en reserveer uw vakantieverblijf!

Last minute wellness accommodatie in Drenthe

Last minutes

Aankomst binnen nu en 4 weken
Op het laatste moment toch nog op vakantie? Snel de koffers pakken en erop uit om nog even te kunnen genieten voordat u weer aan het werk moet?

Meer info
Verblijf vanaf
€ 751,-*
Doorzomeren bij De Marke van Ruinen

Doorzomeren

Aankomst in de nazomer van 2019

Beleef een heerlijke nazomer in de natuur en profiteer nu van deze nazomer aanbieding! Kom helemaal tot rust en geniet nog even van de zomer in Nederland!

Meer info
Verblijf vanaf
€ 467,-*
Herfstvakantie De Marke van Ruinen

Herfstvakantie

Aankomst tijdens de herfstvakantie van 2019
De herfstvakantie in Drenthe doorbrengen? Kom dan naar Vakantiepark De Marke van Ruinen en geniet van een onvergetelijke vakantie met uw partner, gezin of familie!

Meer info
Verblijf vanaf
€ 574,-*
Kerstvakantie De Marke van Ruinen

Kerstvakantie

Aankomsten tijdens de kerstvakantie 2019/2020
Beleef met de hele familie een heerlijke kerstvakantie in Drenthe!

Meer info
Verblijf vanaf
€ 613,-*
Luxe villa Buitenplaats de Marke van Ruinen

Zomervakantie

Aankomsten in 2019

Bent u op zoek naar een voordelige zomervakantie op een vakantiepark in Drenthe? Bekijk dan snel onze zomervakantie aanbieding en profiteer van fikse kortingen

Meer info
Verblijf vanaf
€ 623,-*

©2019 Buitenplaats de Marke van Ruinen

Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline