Aanbiedingen

Aanbiedingen overzicht

Heerlijk genieten van uw vrijheid in de natuur van Drenthe! Boek nu een verblijf op Vakantiepark De Marke van Ruinen en profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen!
Ervaar het ultieme vakantiegevoel op Vakantiepark De Marke van Ruinen en geniet van de luxe van uw eigen bungalow. Lekker bijkomen op uw terras of in uw eigen sauna of privé jacuzzi: het is allemaal mogelijk op Vakantiepark De Marke van Ruinen!

Verken de prachtige omgeving van Drenthe en bekijk de paarse heide, uitgestrekte bossen en de zandverstuivingen. Maak gebruik van de talloze fiets- en wandelroutes die u het beste van Drenthe laten zien.
Maak leuke uitstapjes in de omgeving van Vakantiepark De Marke van Ruinen en bezoek bijvoorbeeld Attractiepark Slagharen of Dierenpark Emmen. Ook de cultuur liefhebber kan zijn/haar hart ophalen met een bezoek aan een van de vele musea en galerijen in de omgeving. De omgeving van Vakantiepark De Marke van Ruinen biedt talloze mogelijkheden tot een leuk dagje uit.

Ga er even heerlijk tussenuit met uw partner of gezin en geniet van elkaars gezelschap en de luxe van de accommodaties op Vakantiepark De Marke van Ruinen. Bekijk snel onze aanbiedingen en reserveer uw vakantieverblijf!

Last minute Drenthe

Aankomst vanaf 6 november 2017
Op het laatste moment toch nog maar op vakantie? Snel de koffers pakken en erop uit om nog even te kunnen genieten voordat u weer aan het werk moet?

Meer info
Verblijf vanaf
€ 331,-*

Winterspecial

Aankomst vanaf 6 november 2017
Geniet van de winter op vakantiepark de Marke van Ruinen in de natuur van Drenthe!

Meer info
Verblijf vanaf
€ 301,-*

©2017 Buitenplaats de Marke van Ruinen

Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline