Aanbiedingen

Aanbiedingen overzicht

Heerlijk genieten van uw vrijheid in de natuur van Drenthe! Boek nu een verblijf op Vakantiepark De Marke van Ruinen en profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen!
Ervaar het ultieme vakantiegevoel op Vakantiepark De Marke van Ruinen en geniet van de luxe van uw eigen bungalow. Lekker bijkomen op uw terras of in uw eigen sauna of privé jacuzzi: het is allemaal mogelijk op Vakantiepark De Marke van Ruinen!

Verken de prachtige omgeving van Drenthe en bekijk de paarse heide, uitgestrekte bossen en de zandverstuivingen. Maak gebruik van de talloze fiets- en wandelroutes die u het beste van Drenthe laten zien.
Maak leuke uitstapjes in de omgeving van Vakantiepark De Marke van Ruinen en bezoek bijvoorbeeld Attractiepark Slagharen of Dierenpark Emmen. Ook de cultuur liefhebber kan zijn/haar hart ophalen met een bezoek aan een van de vele musea en galerijen in de omgeving. De omgeving van Vakantiepark De Marke van Ruinen biedt talloze mogelijkheden tot een leuk dagje uit.

Ga er even heerlijk tussenuit met uw partner of gezin en geniet van elkaars gezelschap en de luxe van de accommodaties op Vakantiepark De Marke van Ruinen. Bekijk snel onze aanbiedingen en reserveer uw vakantieverblijf!

Last minute Drenthe

Aankomst vanaf 26 juni 2017
Op het laatste moment toch nog maar op vakantie? Snel de koffers pakken en erop uit om nog even te kunnen genieten voordat u weer aan het werk moet?

Nu boeken
Verblijf vanaf
€ 460,-*

Vroegzomer

Aankomst op 26 juni 2017
Lekker genieten van het begin van de zomer doet u in de geweldige provincie Drenthe. Deze aanbieding zorgt voor een mooi voordeel op uw vakantie!

Nu boeken
Korting tot
40%

Zomervakantie in juli

Aankomst vanaf 30 juni 2017
Heeft u zin om in juli lekker in Drenthe van de zomer te komen genieten? Bekijk dan snel deze aanbieding en profiteer van een mooie korting op uw zomervakantie!

Nu boeken
Korting tot
35%

Zomervakantie in augustus

Aankomst vanaf 4 augustus 2017
Komt u in augustus in Drenthe van uw zomervakantie vieren? Bekijk snel deze aanbieding en profiteer van een mooie korting op uw zomervakantie in augustus!

Nu boeken
Korting tot
20%

©2017 Buitenplaats de Marke van Ruinen

Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline