Aanbiedingen

Aanbiedingen overzicht

Heerlijk genieten van uw vrijheid in de natuur van Drenthe! Boek nu een verblijf op Vakantiepark De Marke van Ruinen en profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen!
Ervaar het ultieme vakantiegevoel op Vakantiepark De Marke van Ruinen en geniet van de luxe van uw eigen bungalow. Lekker bijkomen op uw terras of in uw eigen sauna en privé jacuzzi: het is allemaal mogelijk op Vakantiepark De Marke van Ruinen!

Verken de prachtige omgeving van Drenthe en bewonder de heide, uitgestrekte bossen en de zandverstuivingen. Maak gebruik van de talloze fiets- en wandelroutes die u het beste van Drenthe laten zien.
Maak leuke uitstapjes in de omgeving van Vakantiepark De Marke van Ruinen en bezoek bijvoorbeeld Attractiepark Slagharen of WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Ook de cultuur liefhebber kan zijn/haar hart ophalen met een bezoek aan een van de vele musea en galerijen in de omgeving. De omgeving van Vakantiepark De Marke van Ruinen biedt talloze mogelijkheden tot een leuk dagje uit.

Ga er even heerlijk tussenuit met uw partner of gezin en geniet van elkaars gezelschap en de luxe van de accommodaties op Vakantiepark De Marke van Ruinen. Bekijk snel onze aanbiedingen en reserveer uw vakantieverblijf!

Last minute wellness accommodatie in Drenthe

Last minutes

Aankomst binnen nu en 4 weken
Op het laatste moment toch nog op vakantie? Snel de koffers pakken en erop uit om nog even te kunnen genieten voordat u weer aan het werk moet?

Meer info
Verblijf vanaf
€ 417,-*

Winter

Aankomst tijdens de winter van 2019/2020
Geniet van de winter op Vakantiepark De Marke van Ruinen in de natuur van Drenthe!

Meer info
Verblijf vanaf
€ 417,-*
Kerstvakantie De Marke van Ruinen

Kerstvakantie

Aankomsten tijdens de kerstvakantie 2019/2020
Beleef met de hele familie een heerlijke kerstvakantie in Drenthe!

Meer info
Verblijf vanaf
€ 503,-*

Voorjaarsvakantie

Aankomst vanaf 14 februari 2020
De voorjaarsvakantie is een heerlijke periode om met vakantie te gaan, de zon laat zich weer vaker zien en de kinderen zijn lekker vrij van school.

Meer info
Verblijf vanaf
€ 551,-

Pasen

Aankomst op 10 april 2020

Lekker weg met Pasen met het hele gezin, doet u in Drenthe. Op De Marke van Ruinen verblijft u in een luxe bungalow, waardoor u helemaal tot rust komt!

Meer info
Verblijf vanaf
€ 964,-*
Hemelvaart op de Marke van Ruinen

Hemelvaart

Aankomst op 20 mei 2020
Kom heerlijk genieten in Drenthe tijdens het hemelvaartsweekend! Bekijk snel deze aanbieding en profiteer van een leuke korting op uw verblijf!

Meer info
Verblijf vanaf
€ 878,-*

Pinksteren

Aankomst op 29 mei 2020
Komt u ook lekker tijdens Pinksteren op De Marke van Ruinen verblijven? Bekijk dan snel deze aanbieding en profiteer van een leuke korting op uw vakantie!

Meer info
Verblijf vanaf
€ 832,-*

Meivakantie

Aankomst vanaf 24 april 2020
In de meivakantie kunt u heel voordelig genieten van een heerlijke vakantie in Drenthe. Bekijk onze meivakantie aanbieding en profiteer van een mooie korting!

Meer info
Verblijf vanaf
€ 631,-*
Luxe villa Buitenplaats de Marke van Ruinen

Zomervakantie

Aankomsten in 2020

Bent u op zoek naar een voordelige zomervakantie op een vakantiepark in Drenthe? Bekijk dan snel onze zomervakantie aanbieding en profiteer van fikse kortingen

Meer info
Verblijf vanaf
€ 727,-*

©2019 Buitenplaats de Marke van Ruinen

Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline