Aanbiedingen

Aanbiedingen overzicht

Heerlijk genieten van uw vrijheid in de natuur van Drenthe! Boek nu een verblijf op Vakantiepark De Marke van Ruinen en profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen!
Ervaar het ultieme vakantiegevoel op Vakantiepark De Marke van Ruinen en geniet van de luxe van uw eigen bungalow. Lekker bijkomen op uw terras of in uw eigen sauna en privé jacuzzi: het is allemaal mogelijk op Vakantiepark De Marke van Ruinen!

Verken de prachtige omgeving van Drenthe en bewonder de heide, uitgestrekte bossen en de zandverstuivingen. Maak gebruik van de talloze fiets- en wandelroutes die u het beste van Drenthe laten zien.
Maak leuke uitstapjes in de omgeving van Vakantiepark De Marke van Ruinen en bezoek bijvoorbeeld Attractiepark Slagharen of WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Ook de cultuur liefhebber kan zijn/haar hart ophalen met een bezoek aan een van de vele musea en galerijen in de omgeving. De omgeving van Vakantiepark De Marke van Ruinen biedt talloze mogelijkheden tot een leuk dagje uit.

Ga er even heerlijk tussenuit met uw partner of gezin en geniet van elkaars gezelschap en de luxe van de accommodaties op Vakantiepark De Marke van Ruinen. Bekijk snel onze aanbiedingen en reserveer uw vakantieverblijf!

Last minute wellness accommodatie in Drenthe

Last minute Drenthe

Aankomst vanaf 16 maart 2018
Op het laatste moment toch nog maar op vakantie? Snel de koffers pakken en erop uit om nog even te kunnen genieten voordat u weer aan het werk moet?

Meer info
Verblijf vanaf
€ 331,-*

Pasen

Aankomst op 30 maart 2018

Lekker weg met Pasen met het hele gezin, doet u in Drenthe. Op De Marke van Ruinen verblijft u in een luxe bungalow, waardoor u helemaal tot rust komt!

Meer info
Verblijf vanaf
€ 586,-*

Zomervakantie

Aankomsten vanaf 6 juli 2018
Bent u op zoek naar een voordelige zomervakantie op een vakantiepark in Drenthe? Bekijk dan snel onze zomervakantie aanbieding en profiteer van fikse kortingen

Meer info
Verblijf vanaf
€ 772,-*

Meivakantie

Aankomst vanaf 20 april 2018
In de meivakantie kunt u heel voordelig genieten van een heerlijke vakantie in Drenthe. Bekijk onze meivakantie aanbieding en profiteer van een mooie korting!

Meer info
Verblijf vanaf
€ 374,-*

Lentespecial

Aankomst vanaf 16 maart 2018
Beleef een heerlijke vakantie tijdens de bloeiende lente in Drenthe en boek nu uw vakantie bij Vakantiepark De Marke van Ruinen.

Meer info
Verblijf vanaf
€ 331,-*
Hemelvaart op de Marke van Ruinen

Hemelvaart

Aankomst op 9 mei 2018
Kom heerlijk genieten in Drenthe tijdens het hemelvaartsweekend! Bekijk snel deze aanbieding en profiteer van een leuke korting op uw verblijf!

Meer info
Verblijf vanaf
€ 852,-*

Pinksteren

Aankomst op 18 mei 2018
Komt u ook lekker tijdens Pinksteren op De Marke van Ruinen verblijven? Bekijk dan snel deze aanbieding en profiteer van een leuke korting op uw vakantie!

Meer info
Verblijf vanaf
€ 792,-*

Vroegzomer

Aankomst vanaf 4 mei 2018
Lekker genieten van het begin van de zomer doet u in de geweldige provincie Drenthe. Deze aanbieding zorgt voor een mooi voordeel op uw vakantie!

Meer info
Verblijf vanaf
€ 452,-*

Herfstvakantie

Aankomst vanaf 12 oktober 2018
De herfstvakantie in Drenthe doorbrengen? Kom dan naar Vakantiepark De Marke van Ruinen en geniet van een onvergetelijke vakantie met uw partner, gezin of familie!

Meer info
Verblijf vanaf
€ 512,-*

©2018 Buitenplaats de Marke van Ruinen

Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline