Aanbiedingen

Aanbiedingen overzicht

Heerlijk genieten van uw vrijheid in de natuur van Drenthe! Boek nu een verblijf op Vakantiepark De Marke van Ruinen en profiteer van onze aantrekkelijke aanbiedingen!
Ervaar het ultieme vakantiegevoel op Vakantiepark De Marke van Ruinen en geniet van de luxe van uw eigen bungalow. Lekker bijkomen op uw terras of in uw eigen sauna of privé jacuzzi: het is allemaal mogelijk op Vakantiepark De Marke van Ruinen!

Verken de prachtige omgeving van Drenthe en bekijk de paarse heide, uitgestrekte bossen en de zandverstuivingen. Maak gebruik van de talloze fiets- en wandelroutes die u het beste van Drenthe laten zien.
Maak leuke uitstapjes in de omgeving van Vakantiepark De Marke van Ruinen en bezoek bijvoorbeeld Attractiepark Slagharen of Dierenpark Emmen. Ook de cultuur liefhebber kan zijn/haar hart ophalen met een bezoek aan een van de vele musea en galerijen in de omgeving. De omgeving van Vakantiepark De Marke van Ruinen biedt talloze mogelijkheden tot een leuk dagje uit.

Ga er even heerlijk tussenuit met uw partner of gezin en geniet van elkaars gezelschap en de luxe van de accommodaties op Vakantiepark De Marke van Ruinen. Bekijk snel onze aanbiedingen en reserveer uw vakantieverblijf!

Last minute Drenthe

Aankomst vanaf 18 december 2017
Op het laatste moment toch nog maar op vakantie? Snel de koffers pakken en erop uit om nog even te kunnen genieten voordat u weer aan het werk moet?

Meer info
Verblijf vanaf
€ 292,-*

Vroegboekactie

Diverse data in 2018
Profiteer nu van een aantrekkelijke vroegboekkorting op uw vakantie in 2018!

Meer info
Korting
30 %

Winterspecial

Aankomst vanaf 18 december 2017
Geniet van de winter op Vakantiepark De Marke van Ruinen in de natuur van Drenthe!

Meer info
Verblijf vanaf
€ 292,-*

Voorjaarsvakantie

Aankomst vanaf 9 februari 2018
De voorjaarsvakantie is een heerlijke periode om met vakantie te gaan, de zon laat zich weer vaker zien en de kinderen zijn lekker vrij van school.

Meer info
Verblijf vanaf
€ 345,-

Zomervakantie

Aankomsten vanaf 6 juli 2018
Bent u op zoek naar een voordelige zomervakantie op een vakantiepark in Drenthe? Bekijk dan snel onze zomervakantie aanbieding en profiteer van fikse kortingen

Meer info
Verblijf vanaf
€ 572,-*

Meivakantie

Aankomst vanaf 26 april 2018
In de meivakantie kunt u heel voordelig genieten van een heerlijke vakantie in Drenthe. Bekijk onze meivakantie aanbieding en profiteer van een mooie korting!

Meer info
Verblijf vanaf
€ 607,-*

Lentespecial

Aankomst vanaf 2 maart 2018
Beleef een heerlijke vakantie tijdens de bloeiende lente in Drenthe en boek nu uw vakantie bij Vakantiepark De Marke van Ruinen.

Meer info
Verblijf vanaf
€ 348,-*

©2017 Buitenplaats de Marke van Ruinen

Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline