Omgeving

Omgeving vakantiepark Marke van Ruinen

Omgeving van Vakantiepark de Marke van Ruinen

Vakantiepark de Marke van Ruinen is gelegen in de schitterende natuur van de Provincie Drenthe. In de directe omgeving van het park vindt u leuke dorpjes als Ruinen en Dwingeloo, maar ook de leuke steden Hoogeveen en Meppel. Wanneer u voor rust, ruimte en natuur houdt bent u zeker aan het juiste adres omdat Nationaal Park Dwingelderveld op zeer korte afstand gelegen is! Hieronder vindt u een overzicht van de hoogtepunten in de omgeving van het vakantiepark.


Cultuur

Ruinen

Pasmanshuus Op zo een 3 kilometer afstand van Vakantiepark De Marke van Ruinen ligt het dorp Ruinen, tussen de steden Hoogeveen en Meppel in. Ruinen heeft zo'n 2700 inwoners en is een echt Drents brinkdorp met een agrarisch karakter.
Meer informatie over Ruinen? Kijk op onze pagina over Ruinen


Siepel van Dwingeloo

Dwingeloo

Vakantiepark de Marke van Ruinen ligt zo een 17 km ten zuiden van Dwingeloo, het groenste dorp van Europa in 2012! Dwingeloo heeft een mooi dorpscentrum met fraaie boerderijen en andere oude en gerestaureerde panden.
Meer informatie over Dwingeloo? Kijk op onze pagina over Dwingeloo


Hoogeveen

Cascade Hoogeveen Hoogeveen ligt op 8 kilometer afstand van Vakantiepark de Marke van Ruinen. Hoogeveen is een kleine stad met volop mogelijkheden voor kunst- en cultuurliefhebbers, maar ook zeker wanneer u houdt van een dagje winkelen.
Meer informatie over Hoogeveen? Kijk op onze pagina over Hoogeveen


Zuiderbrug Meppel

Meppel

Op 20 kilometer van Vakantiepark de Marke van Ruinen ligt de stad Meppel, een havenstad met veel bezienswaardigheden.
Meer informatie over Meppel? Kijk op onze pagina over Meppel


Natuur

Nationaal Park Dwingelderveld

Nationaal Park Dwingelderveld

Vlak buiten Ruinen vindt u het Nationaal Park Dwingelderveld, een van de mooiste nationale parken van Nederland! Een heerlijk gebied waar u terecht kunt om lekker te wandelen of fietsen! Kijk op onze pagina over Nationaal Park Dwingelderveld

Wandelen in Drenthe

Wandelen DrentheDe omgeving van Vakantiepark de Marke van Ruinen is schitterend en hier kunt u het best van genieten tijdens een mooie wandeltocht. Met verschillende wandeltochten door NP Dwingelderveld en het Drent-Friese Wold heeft u volop keuze. Bekijk snel onze pagina wandelen in Drenthe!

©2019 Buitenplaats de Marke van Ruinen

Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline