Over ons

Faciliteiten

Accommodaties

Plattegrond

Routebeschrijving

Over ons

Vakantiepark De Marke van Ruinen is een prachtig bungalowpark gelegen in de provincie Drenthe. Het bungalowpark bevindt zich te midden van Boswachterij Ruinen, een 1200 hectare natuurgebied met hei, bos en prachtige vennen. Het vakantiepark is ideaal voor belangstellende voor rust en natuur.Bungalows

De bungalows op Vakantiepark De Marke van Ruinen zorgen ervoor dat u al uw zorgen vergeet en kunt genieten van een fijne vakantie. Of u er romantisch tussenuit wilt met uw partner of gezellig op vakantie met het gezin, Vakantiepark De Marke van Ruinen heeft voor elk gezelschap een comfortabele bungalow!

Verwen uzelf met een verblijf in een van de luxe bungalows van Vakantiepark De Marke van Ruinen, deze bungalows bieden u comfort en ontspanning. Op het terras met tuinmeubilair en een heerlijke jacuzzi voelt u zich één worden met de natuur en komt u heerlijk tot rust.Omgeving

Geniet van een onbezorgde vakantie bij Vakantiepark De Marke van Ruinen en ontdek de prachtige omgeving van Drenthe. Verken op de fiets of te voet de uitgestrekte bossen, paarse heide en zandverstuivingen. Er zijn eindeloze wandel- en fietspaden waarmee u van het veelzijdige landschap van Drenthe kunt genieten. Verken de boswachterij, Nationaal Park Dwingelderveld of Nationaal Park Weerribben-Wieden. Cultuurliefhebber kunnen een bezoek brengen aan het prachtige Drents Museum in Assen of reis af naar het Venetië van Nederland, Giethoorn. Leer over de prehistorie en de mysterieuze hunebedden met een bezoek aan het Hunebedcentrum in Borger.

De natuur is niet het enige waar u van kunt genieten in de omgeving van Drenthe. Er zijn genoeg leuke activiteiten als u met de kinderen op vakantie bent. Beleef een avontuur in WILDLANDS Adventure Zoo of ervaar een gezellig dagje naar Attractiepark Slagharen, Plopsa Indoor of Attractiepark Zathe. Dit alles op 30 minuten rijden van het park!

Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden tot een geweldig dagje uit in Drenthe!Zoover awards

Ook in 2018 ontving Vakantiepark De Marke van Ruinen een Zoover Award in de categorie vakantieparken. De Zoover Awards zijn in het leven geroepen als erkenning voor goed presterende vakantieaccommodaties in Nederland en daarbuiten. Wilt u dus verzekerd zijn van een heerlijk verblijf? Dan bent u bij Vakantiepark De Marke van Ruinen helemaal op uw plek.

©2019 Buitenplaats de Marke van Ruinen

Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline