Over ons

Faciliteiten

Accommodaties

Plattegrond

Routebeschrijving

Vakantiepark De Marke van Ruinen is een prachtig bungalowpark gelegen in de provincie Drenthe. Het bungalowpark bevindt zich te midden van Boswachterij Ruinen, een 1200 hectare natuurgebied met hei, bos en prachtige vennen. Op Vakantiepark De Marke van Ruinen ervaart u het ultieme vakantiegevoel en zult u een worden met de natuur.

Bungalows

De bungalows op Vakantiepark De Marke van Ruinen zorgen ervoor dat u al uw zorgen vergeet en kunt genieten van een heerlijke vakantie. Of u er nu romantisch tussenuit wilt met uw partner of gezellig op vakantie met het hele gezin, Vakantiepark De Marke van Ruinen heeft voor elk gezelschap een comfortabele bungalow!
Verwen uzelf met een verblijf in een van de luxe bungalows van Vakantiepark De Marke van Ruinen, deze bungalows bieden u nóg meer comfort en ontspanning. Op het terras met tuinmeubilair voelt u zich één worden met de natuur en komt u dan ook heerlijk tot rust.

Omgeving

Geniet van een onbezorgde vakantie bij Vakantiepark De Marke van Ruinen en ontdek de prachtige omgeving van Drenthe. Stap op de fiets en verken de uitgestrekte bossen, paarse heide en zandverstuivingen. Er zijn eindeloze wandel- en fietspaden waarmee u van het veelzijdige landschap van Drenthe kunt genieten.
De natuur is niet het enige waar u van kunt genieten in de omgeving van Drenthe. Er zijn ook diverse attracties en bezienswaardigheden in de omgeving van Vakantiepark De Marke van Ruinen die het bezoeken zeker waard zijn! Bezoek bijvoorbeeld Attractiepark Slagharen of WILDLANDS Adventure Zoo Emmen of leer meer over de prehistorie en de mysterieuze hunebedden met een bezoek aan het Hunebedcentrum in Borger. Er zijn tal van mogelijkheden tot een geweldig dagje uit in Drenthe!

Zoover awards

Vakantiepark De Marke van Ruinen heeft in 2014 voor de vierde keer een Zoover Award ontvangen in de categorie vakantiepark. De Zoover Awards zijn in het leven geroepen als erkenning voor goed presterende vakantieaccommodaties in Nederland en daarbuiten. Wilt u dus verzekerd zijn van een heerlijk verblijf? Dan bent u bij Vakantiepark De Marke van Ruinen helemaal op uw plek.

©2019 Buitenplaats de Marke van Ruinen

Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline