Vakantiehuisje Drenthe

Genieten in een heerlijk vakantiehuisje Drenthe

Bent u op zoek naar een heerlijk vakantiehuisje Drenthe? Bekijk dan de vakantiehuisjes op Buitenplaats De Marke van Ruinen eens! Op ons park vindt u verschillende luxe vakantiehuisjes midden in een prachtig gedeelte van Drenthe. Vakantiehuisjes op De Marke van Ruinen zorgen er voor dat u op een ontspannen en onbezorgde manier van een heerlijke vakantie in een prachtige omgeving geniet. Omgeven door ruim 1200 hectare prachtig natuurgebied is uw vakantiehuisje Drenthe een perfecte uitvalsbasis als u houdt van rust , ruimte en natuur!

Ontspannen in onze luxe accommodaties

Verblijft u in een van de vakantiehuisjes Drenthe op ons park, dan beschikt u over de nodige luxe faciliteiten. In de tuin van uw vakantie huisje Drenthe vindt u een vrijstaand privé verblijf met daarin een Finse sauna, een douche en een heerlijke 6-persoons jacuzzi. Hierin kunt u heerlijk afkoelen in de zomer, of sterren kijken in de winterperiode! Ook de rest van uw vakantiehuis Drenthe is luxe ingedeeld en gericht op uw gemak. Boxspringbedden, draadloos internet en een Blue Ray Home Cinema set zijn slechts enkele van de luxe voorzieningen waarover uw vakantiehuisje Drenthe beschikt!

Een heerlijke uitvalsbasis in een prachtige omgeving!

Ook als u tijdens uw vakantie in een van de vakantiehuisjes in Drenthe een lekker dagje wilt gaan winkelen, of een van de andere leuke attracties van de provincie wilt bezoeken, dan is uw vakantiehuisje in Drenthe een perfecte uitvalsbasis. WILDLANDS Adventure Zoo en Attractiepark Slagharen zijn leuke uitstapjes voor jong en oud. Ook is een bezoekje aan het Hunebeddencentrum in Borger een echte aanrader tijdens uw verblijf in een vakantiehuisje in Drenthe!

Kom ook genieten in ons vakantiehuisje Drenthe!

Heeft u ook zin om lekker in een van onze vakantie huisjes Drenthe te komen genieten? Bekijk dan onze heerlijke vakantiewoning Markegaerde Wellness Jacuzzi voor maximaal 6 personen en boek uw verblijf in een heerlijk vakantiehuisje Drenthe snel!©2019 Buitenplaats de Marke van Ruinen

Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline