Bungalowpark Drenthe

Kom heerlijk genieten op ons bungalowpark in Drenthe!

Bungalowpark Drenthe

Buitenplaats De Marke van Ruinen is een luxe bungalowpark met een ideale ligging, midden in de prachtige boswachterij van Ruinen. In dit ruim 1200 hectare grote natuurgebied vindt u heide, bossen en schilderachtig mooie vennen. Drenthe is een veelzijdige provincie en heeft iedereen wat te bieden! Heeft u zin om heerlijk tot rust te komen in een comfortabel vakantiehuis waar u de vogeltjes nog hoort fluiten? Kom dan genieten van een onbezorgde vakantie op ons bungalowpark in Drenthe!


Prachtige bungalows

Onze vrijstaande bungalows liggen midden in een groene omgeving en geven u een optimaal vakantiegevoel. De bungalows zijn allen van alle gemakken voorzien en beschikken over een mooie tuin met een terras en tuinmeubilair. Daarnaast beschikken de luxe accommodaties over een privé verblijf in de tuin waar u een Finse sauna en een buitenjacuzzi vindt! Bungalowpark De Marke van Ruinen heeft alles in huis voor een gezellige vakantie!


Een heerlijke uitvalsbasis in een prachtige omgeving!

Luxe Bungalowpark Drenthe

Drenthe is een van de mooiste fietsprovincies van ons land en ook vanaf ons park fietst u zo de prachtige natuur in. De talloze fiets- en wandelroutes leiden u naar de mooiste plekjes van de provincie! Natuurlijk is ons bungalowpark in Drenthe ook een perfecte uitvalsbasis wanneer u samen met uw kinderen leuke attracties zoals Attractiepark Slagharen en WILDLANDS Adventure Zoo Emmen wilt gaan bezoeken. Een overzicht van alle leuke uitjes vindt u op onze dagje uit pagina!Kom genieten op Buitenplaats De Marke van Ruinen!

Trekt u er samen lekker fietsend op uit tijdens uw vakantie, of gaat u liever leuke attracties bezoeken? Een vakantie op ons bungalowpark in Drenthe is geschikt voor jong en oud. Boek een luxe bungalow voor een scherpe prijs en kom vakantie vieren op ons rustige vakantiepark!©2019 Buitenplaats de Marke van Ruinen

Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline