Bungalow Drenthe

Bungalow Drenthe

Bungalow in Drenthe

Bugnalow Drenthe

Op zoek naar een luxe bungalow in Drenthe om er even heerlijk tussenuit te gaan met uw vrienden, gezin of familie? Dan bent u bij Buitenplaats De Marke van Ruinen aan het juiste adres! Dit prachtige bungalowpark in Drenthe bevindt zich namelijk midden in een natuurgebied van 1200 hectare en beschikt over comfortabele vakantiebungalows die u alle rust, ruime en comfort bieden om zorgeloos te kunnen genieten van een welverdiende break. Geniet van een heerlijke vakantie midden in de natuur vanuit uw bungalow in Drenthe!Luxe bungalows in Drenthe

Bungalow Drenthe - Jacuzzi

De vrijstaande luxe bungalows op De Marke van Ruinen bieden u privacy en ruimte waardoor u zorgeloos met gezin, vrienden of familie kunt genieten van elkaar gezelschap en de prachtige natuurlijke omgeving van uw bungalow in Drenthe.
Aan luxe komt u ook niets tekort in uw vakantieverblijf. Zo kunt u lekker tot rust komen in de 6-persoons accommodatie die modern is ingericht. Bovendien beschikken de bungalows op De Marke van Ruinen over een ruime tuin met tuinmeubilair en een privé verblijf met Finse sauna en jacuzzi!

©2019 Buitenplaats de Marke van Ruinen

Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline