Weekendje weg Drenthe

Weekendje weg Drenthe

Weekendje weg Drenthe

Wanneer u op zoek bent naar een heerlijk weekendje weg in Drenthe dan bent u op Vakantiepark De Marke Van Ruinen aan het juiste adres! Een heerlijke vakantiewoning in een prachtige omgeving zorgt er voor dat u lekker kunt ontspannen en geniet van een heerlijke vakantie. Ook al bent u tijdens een weekendje weg maar een paar dagen van huis, bij ons geniet u optimaal van het heerlijke vakantiegevoel!

Een weekendje weg in Drenthe heeft als voordeel dat u nooit lang hoeft te rijden voor een heerlijk weekend er tussenuit. Uitgestrekte bossen en heidevelden, pittoreske dorpjes, gezellige steden en vriendelijke bewoners zorgen er voor dat u een heerlijk weekend weg Drenthe beleeft!

Genieten van een veelzijdige omgeving

Op ons park verblijft u tijdens uw weekendje weg in Drenthe midden in de prachtige natuur. In de omgeving liggen vele pittoreske brinkdorpjes waar u rondom prachtige Saksische boerderijtjes vind. De sfeervolle omgeving leert u veel over de historie en cultuur van het gebied, u kunt hier dan ook prachtig wandelen en fietsen. De drie Nationale Parken zorgen voor genoeg vermaak voor de natuurliefhebber, maar ook stadsmensen komen aan hun trekken in een van de leuke steden in de provincie. Tijdens uw weekend Drenthe mag u de belangrijkste attractie van de provincie natuurlijk niet missen. Een bezoekje aan een van de hunebedden is een absolute aanrader tijdens uw weekend weg. Drenthe heeft ruim 50 hunebedden verspreid over de provincie, waardoor u een bezoekje aan een hunebed ook kunt combineren met een ander leuk uitstapje.

Comfortabel verblijven in Drenthe

Weekend weg Drenthe accommodatie

Komt u tijdens uw weekendje weg Drenthe verblijven op De Marke van Ruinen, dan verblijft u in een heerlijke luxe woning. Onze zespersoons vrijstaande luxe woningen zorgen er voor dat u tijdens uw verblijf niets te kort komt. In de ruime woonkamer met open keuken kunt u aan het eind van de dag lekker een boek lezen bij de openhaard. U kunt natuurlijk ook met z’n allen naar een leuke film kijken op de flatscreen-televisie met de Blue Ray Home Cinemaset. In de woning maakt u bovendien gebruik van gratis draadloos internet zodat u tijdens uw weekendje Drenthe rustig kunt opzoeken welke leuke uitstapjes u allemaal wilt gaan maken. U slaapt op comfortabele boxspringbedden en geniet van het heerlijke whirlpool bad in een van de 2 badkamers. Wilt u echt ontspannen, dan heeft u ook bij uw eigen woning genoeg faciliteiten waarmee dat vast en zeker lukt. In de tuin van uw woning staat een vrijstaand privé verblijf met daarin een Finse Sauna, een douche, en een overdekte 6-persoons buitenjacuzzi. U ontspant helemaal tijdens uw weekend weg Drenthe bij ons!

Tijdens uw weekend weg Drenthe verblijft u bij ons op een kleinschalig vakantiepark. Bij onze receptie huurt u eenvoudig fietsen, mountainbikes of een barbecue en krijgt u veel nuttige informatie over de omgeving. Ook zijn er op korte afstand van ons park u daarnaast nog een zwembad en een manege te vinden.

Goedkoop weekend weg Drenthe

U geniet natuurlijk nog meer van uw weekendje weg Drenthe wanneer u profiteert van een leuke korting. Het hele jaar door kunt u bij ons gebruik maken van verschillende aanbiedingen, zodat ook een goedkoop weekend weg Drenthe op ons park geen probleem is. Natuurlijk kunt u ook op het laatste moment nog genieten van een heerlijke voordelige vakantie. Maakt u gebruik van onze last minute Drenthe, dan wordt uw weekend weg in Drenthe op het laatste moment een stuk voordeliger!

Bekijk onze accommodaties!

©2017 Buitenplaats de Marke van Ruinen

Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline